Mittelspitz & Hovawart

Click here to edit subtitle

 

 

C-pentue - C-litter

17.6.2017

 
FI DK EE BY Champion EE LV LT BALT BY Junior Champion
NOJW-15 KBHJW-15 BALTJW-15 

PL 0/0 (2015)
Terveet silmät - Eyes clear (2015)
Lonkat - HD C/C
Kyynärät - ED 0/0
VA0, SP0, LTV0
35cm
Leikkaava purenta - Scissor bite
Kaikki hampaat - Full teeth
+110p +++

Kermanvärinen mittelineito Molly on rohkea, hyvähermoinen, avoin, ihmisrakas ja aina yhtä innokas tyttö. Neiti tulee erinomaisesti toimeen toisten koirien kanssa ja rakastaa lapsia! 
Mollyn suku on puoliksi Espanjasta, emä on valkoinen Kleiner Harlekin Eis-Fee in Love ja isä suomalainen oranssi-soopeli huippumenestyjä Black Caesar's Action Man. 
Molly on täysin terve, sillä on hyvä ruokahalu ja on erittäin perso herkuille. 
Potkua löytyy harrastuskentillä ja neiti harrastaakin jälkeä, hakua, agilityä ja näyttelyitä - harrastuskaverina siis varsin mainio tyyppi! 
Molly on aina valmiina toimintaan, mutta osaa tarvittaessa rauhoittua. 

Jälkikokeesta (MEJÄ) mitteleiden kovin tulos!
Tuleva Pelastuskoira!

 


+

 
Nugadogin Aika-Epeli
"Rane"

PL 0/0 (2017)
Terveet silmät - Eyes clear (2016)
Lonkat - HD C/C
Kyynärät 0/0
36 cm
Leikkaava purenta - Scissor bite
2 ylä p1 puuttuu - 2 upper p1 missing
LTE +140p +++

Rane on oranssi-soopeli, 6 vuotias, iloinen, ihmisrakas, mitään pelkäämätön herrasmies. Rane on äärimmäisen tasapainoinen ja varma luonteeltaan. Tämä herra tulee kaikkien kanssa juttuun, on sitten kyse ihmisistä tai eläimistä eikä pidä tappeluista vaan herrasmiehenä rauhoittelee toista osapuolta. Rane ei pelkää paukkuja, tai ukkosta tms. Herra on myös äärimmäisen ahne.


Rane rakastaa pallo- ja patukkaleikkejä sekä uimista. Uida voi missä ja milloin vaan ja kuinka kauan vaan. Mökillä on aina pakko päästä veneeseen. Jos ei kukaan tajua lähteä soutelemaan niin Rane menee itse veneeseen ja alkaa huudella josko joku voisi tulla ohjaamaan, mutta jos ketään ei näy, tyytyy hän hengaamaan veneessä veneen ollessa laiturissa kiinni.


Rane on ollut täysin terve koko ikänsä eikä ole koskaan käynyt eläinlääkärillä, rokotuksia lukuunottamatta. Isä on hollantilainen huippu-uros Charlie Boy von Balgowans Glory ja emä Damirazin Ehta Enkelin Siipi. Ranen on tutkittu PL 0/0 ja silmät terveet ja on menossa luustokuviin nyt keväällä. Luonnetestitulos oli hienot +140p +++!


Harrastuspuolella Rane on jäljestellyt ja hakuillut ihan omaksi ilokseen. Ranessa on myös ominaisuuksia, jotka tekevät siitä harrastuskoiran vailla vertaa, testitilanteessa (niin kutsuttu viettitesti) ollut jopa palveluskoiria parempi!  Talvella Rane juoksee potkukelkan vieressä ja perheen ihmislapsi aikoo kokeilla myös koirahiihtoa Ranen kanssa. Muutamassa näyttelyssäkin on Rane kerennyt käymään ja on harvoista esiintymisestään huolimatta yhtä SERTiä vaille suomen muotovalio. Virosta on kaksi SERTiä sekä yksi CACIB. 

Aina valmis monitoimimies!

 

Nugadogin Aika-Epeli "Rane"

Copyright: Piia Kuula, Teea Tiljander, Marja-Leena Kääpä