Mittelspitz & Hovawart

Click here to edit subtitle

 

 

A-Pentue - A-Litter 

5.4.2016

 

EE LV LT BALT BY JCH NOJW-15 KBHJW-15 BALTJW-15
Black Caesar's Xena
"Molly"

PL 0/0
Terveet silmät - Eyes clear
Lonkat - HD C/C
Kyynärät - ED 0/0
VA0, SP0, LTV0
35cm
Leikkaava purenta - Scissor bite
Kaikki hampaat - Full teeth


Kermanvärinen mittelineito Molly on rohkea, hyvähermoinen, avoin, ihmisrakas ja aina yhtä innokas tyttö. Neiti tulee erinomaisesti toimeen toisten koirien kanssa ja rakastaa lapsia!
Mollyn suku on puoliksi Espanjasta, emä on valkoinen Kleiner Harlekin Eis-Fee in Love ja isä suomalainen oranssi-soopeli huippumenestyjä Black Caesar's Action Man.
Molly on täysin terve, sillä on hyvä ruokahalu ja on erittäin perso herkuille.
Potkua löytyy harrastuskentillä ja neiti harrastaakin jälkeä, tokoa ja näyttelyitä - harrastuskaverina siis varsin mainio tyyppi!
Molly on aina valmiina toimintaan, mutta osaa tarvittaessa rauhoittua.

Tuleva Pelastuskoira!
+
FI SE DK NORD EE LT CH VDHSGLEI-15
Mahti Vahdin Xavier
"Simo"

PL 0/0
Terveet silmät - Eyes clear
Lonkat - HD A/A
Kyynärät - ED 0/0
35cm
Leikkaava purenta - Scissor bite
Kaikki hampaat - Full teeth
LTE +170 ++

Simo on komea, kirjava, runsasturkkinen, kohta 5 vuotta täyttävä mitteliherra, jolla on aivan fantastinen luonne. Simo on erittäin tasapainoinen, rauhallinen mutta samalla myös tietoinen omasta arvostaan. Vauhtia, leikkisyyttä ja taistelutahtoakin löytyy erilaisiin harrastuksiin! Luonnetestistä Simo sai mahtavat 170 pistettä!
Simon suku on myös puoliksi Espanjasta, isä on mustavalkoinen Ilargi Betea'ko Artillero Dale Fuego ja emä suomalainen kermanvärinen Mahti Vahdin Katerina. Pentueita Simolla on 6 ja suurin osa pennuista on saanut isänsä lujan, rauhallisen luonteen. Simoa ollaan käytetty koira-avusteisessa sosiaalityössä, ja herra onkin siinä kuin kala vedessä.

 

Yhdistelmä täyttää kaikki Mittelspitz ry:n jalostussuositukset! - The combination fulfills all of the Finnish Mittelspitz association's breeding recomendations!

 

Mahti Vahdin Xavier "Simo"

Copyright: Eveliina Anttila

 

Black Caesar's Xena "Molly"